Wedstrijdverslag Tholense Boys F2 - S.P.S. F1

Tholense Boys F2 - S.P.S. F1 (competitie)

F1 verliest in Tholen

De jongste spelers van S.P.S. waren zaterdag al vroeg uit de veren om de uitwedstrijd tegen Tholense Boys te spelen. Om 8.45 uur werden ze al op het veld verwacht. Dit keer zonder Annika en Reevay, waardoor Wesley de hele wedstrijd het doel verdedigde.

1

Foto 1: Wilco.

2

Foto 2: Olga.

Het was gelijk een leuke wedstrijd en ook deze keer deden ze niet onder aan de tegenstander. Helaas zat het S.P.S. niet mee. Een mooie kans voor Carmen en even later een mooi schot van Joost, welke op de lat kwam. Wat een pech. Tholen had wat meer geluk en scoorde twee doelpunten in de eerste helft. Ruststand: 2-0.

3

Foto 3: Wilco scoort, René achter het doel is blij.

4

Foto 4: Hoekschop voor S.P.S.

Na de ranja had S.P.S. het wat moeilijker. De snelheid was er wat uit en hoewel Wilco nog een doelpunt scoorde, schoot Tholense Boys nu de ene na de andere bal in het net. S.P.S. kreeg in de laatste minuut nog een corner, waardoor de bal via een speler van Tholense Boys in het net ging. Eindstand 8-2.

5

Foto 5: Wilco.

6

Foto 6: Carmen.

Maar S.P.S. kon met opgeheven hoofd aan de penalty’s beginnen, want ze waren zeker niet slecht.